Loading Events
  • This event has passed.
март 27 @ 8:30 pm
600ден

Култните Laibach го претставуваат фантастичниот нов албум Also Sprach Zarathustra во Скопје на 27-ми март 2018! По три години, една од највлијателните групи од југословенските простори со убедливо најголем меѓународен успех, се враќа кај нас и тоа првпат во МКЦ, во многу поинтимна атмосфера од било кога досега.

Билети:
early bird – 500 денари, (SOLD OUT)
промо – 600 денари,
стандард – 700 денари.
(* цените се ограничени на само 300 билети во секоја категорија)

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online