Loading Events
  • This event has passed.
септември 14 - септември 15
500 ден

На 14 и 15 септември ќе можете да уживате во прекрасна музичка манифестација и фестивал, чија цел е да се соединиме сите заедно, да се забавуваме и уживаме на едно заедничко урбано место, а тоа е ПАРКИНГОТ НА СПОРТСКАТА САЛА во Куманово. На површина од околу 5000м2 сите заедно ќе уживаме на KUMANOVO HANGOUT MUSIC FESTIVAL. Покрај музичките имиња и музичката манифестација, сите заедно ќе бидеме дел и од хуманитарна акција и спортски натпревари. Цена на билетот е 500 денари и ВИП билети од 1000 денари за двете фестивалски вечери. Тоа значи дека со купување на билет од 500 или 1000 денари ќе можете.да.присуствувате двете вечери на фестивалот.

14 септември – ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ КУМАНОВО
– Kabadayas (MK)
– Visar Kuci (Kosovo)
– Fierce (MK)
– DROM (Greece)
– Vasil Hadzimanov band (Serbia)

15 септември
– Игор Џамбазов и Гуру Харе бенд
– Нокаут
– ДНК
– Ван Гог (Србија)

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online