Loading Events
  • This event has passed.
декември 27, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
300ден

Василиј Медведев (Русија) – кореограф,
Нерија Голдберг (Литванија) – музика,
Павол Јураш (Словачка) – сценографија/костимографија,
Јана Темиз – либрето,
Милчо Александров – светло дизајн

Купи Билет Онлајн