Loading Events
  • This event has passed.
јули 30, 2017 @ 9:00 pm
300ден

Театарска претстава „Кралот Лир“

Центар за Култура

30.07.2017

20:30

Премиера на Театарската претстава „Кралот Лир“ од Вилијам Шекспир во режија на Диего де Бреа, во извведба на НУ Турски Театар, Скопје  Р.Македонија

Купи Билет Онлајн