Loading Events
  • This event has passed.
јули 27, 2017 @ 8:30 pm
300ден

Камерен оркестар на Музичката Младина на Македонија

Црква Св.Софија

27.07.2017

20:30

Концерт на Камерениот оркестар на Музичката Младина на Македонија
Диригент: Џанлука Мартиненги

Купи Билет Онлајн