Loading Events
  • This event has passed.
март 23 @ 8:00 pm - 10:00 pm
200ден

Како да се ограби банка

Театарска претстава „Како да се ограби банка“ - Драмски Театар

Режија: Иван Манасковски
Превод: Коле Ангелковски
Инспициент: Гоце Бојчев
Суфлер: Жаклина Цветковска

ЛИЦА: 
Агостино Кепече – Лазе Манасковски
Реџина – Марија Кондовска
Дон Гаспаре – Гоце Тодоровски
Тонино- Симон Манасковски
Џулијана – Катерина Шехтанска – Лаковски
Вдовицата Алтавила – Калина Наумовска
Директорот на банката – Игор Георгиев

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online