Loading Events
  • This event has passed.
јули 23, 2017 @ 9:00 pm
500ден

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Проект „Хајдавеј“ (САД и В.Британија)

Долни Сарај

23.07.2017

21:00

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Проект „Хајдавеј“ (САД и В.Британија)
Ксантон Блек и Мајкл Печис

 

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Лери Данн и Пријателите (САД)

Долни Сарај

23.07.2017

22:30

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Лери Данн и Пријателите (САД):
Џеј Марсон (САД),
Шерил Рене (САД),
Даниел (Данска),
Џад Николс (В.Британија),
Џеспер Норденстром (Шведска),
Mатијас  Трол (Шведска),
Mортен Џеј (Данска) и  гудачки квартет.

Купи Билет Онлајн