Loading Events
  • This event has passed.
јули 22, 2017 @ 9:00 pm
500ден

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Хели Сиекинен (Финска) со камерен оркестар

Долни Сарај

22.07.2017

21:00

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Хели Сиекинен (Финска) со камерен оркестарет

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: T.A.O. бенд (Данска) со гудачки квартет

Долни Сарај

22.07.2017

22:30

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

T.A.O. бенд (Данска) со гудачки квартет

Купи Билет Онлајн