Loading Events
  • This event has passed.
јули 21, 2017 @ 9:00 pm
500ден

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: Доминик Џ. Маршал Бенд (Холандија и В.Британија)

Долни Сарај

21.07.2017

21:00

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

Доминик Џ. Маршал Бенд (Холандија и В. Британија)

 

Охрид Џез Бриз – Џез викенд: MOMБ Данска & Памперз оф д фол (со гудачки квартет)

Долни Сарај

21.07.2017

22:30

Охрид Џез Бриз – Џез викенд

MOMБ  Данска & Памперз оф д фол (со гудачки квартет)

Купи Билет Онлајн