Loading Events
  • This event has passed.
август 19, 2017 @ 10:00 pm
500ден

Искандар Виџаја, виолина, Ноорман Виџаја, пијано, Индонезија-Германија

Црква Св.Софија

19.08.2017

22:00

Искандар Виџаја, виолина,
Ноорман Виџаја, пијано,
Индонезија-Германија
Гостин на ударни инструменти: Ајкут Коселерли, Турција

Купи Билет Онлајн