Loading Events
  • This event has passed.
јуни 15 @ 10:00 pm - јуни 16 @ 10:00 pm
200 ден

Inigo Kennedy претставува икона во светот на електронската музика со над 100 музички изданија и две децении активна инволвираност во британската и интернационалната сцена, како и актуелно име кое често можете да го сретнете во програмите на елитните техно храмови низ светот како: Fabric, Berghain, Bassiani, Tresor и сл.

Како музичар и продуцент, неговата иновативност и уникатен пристап се легендарни, со каталог на изданија на водечките техно етикети како Token, Semantica и неговата сопствена издавачка куќа Asymmetric. Долгогодишното искуство и високите стандарди на селекција ги прават неговите сетови незаборавни патувања на подиумот.

На 15ти Јуни ке ја имаме честа да го проследниме неговиот тричасовен настап во Хангар, Струга
Доколку не сте го посетиле овој простор ве уверуваме дека доаѓате на најдобриот техно подиум во нашата Република.

Со сите оние кои сериозно си ја сватиле работата се гледаме на афтер крстарење по охридско езеро! Журката треба да започне во раните утрински часови, веднаш по завршување на главната програма

Се гледаме наскоро!

Купи Билет Онлајн Inigo Kennedy

Купи Билет Онлајн Inigo Kennedy + Afterparty на брод