Loading Events
  • This event has passed.
јули 18, 2017 @ 9:00 pm - 10:30 pm
300ден

Театарска претстава „Име“

Центар за култура

18.07.2017

21:00

Театарска претстава    „Име“

од  Александар де ла Пателие и Метју Делапорт

режија на Ненни Делместре

продукција на Театар Комедија

Купи Билет Онлајн