Loading Events
  • This event has passed.
март 31 @ 8:00 pm - 10:00 pm
300ден

„Име” од современите француски автори Александар де ла Пателие и Метју Делапорт, а во режија на Нени Делместре од Хрватска. Играат: Роберт Ристов, Атанас Атанасовски, Кристина Ласовска, Илија Илиоски и Зорица Нушева.

Во едно семејство, една пријатна вечера на пријатели прераснува во сериозна расправија околу прашањето кое име треба да му се даде на нероденото бебе. Адолф???

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online