Loading Events
ноември 15 @ 11:00 pm - ноември 16 @ 2:00 am
300 ден

На 15.11.2018 во рамки на Cinedays Festival of European Film ви го најавуваме концертот на Idris Ackamoor & The Pyramids.
За прв пат во Скопје.
Вечерта ќе ја отвори DJ BIGor од Словенија.
Влезници во претпродажба по цена од 300 денари преку продажната мрежа на MkTickets

 

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online