Loading Events
 • This event has passed.
јули 28, 2017 @ 9:00 pm - јули 30, 2017 @ 4:00 pm
650ден

Green Beach Festival го претставува своето осмо и најмоќно издание досега, предводено од ненадминливите великани на електронската сцена SVEN VÄTH и RICHIE HAWTIN!

Генијалниот RICHIE HAWTIN, еден од најголемите електронски уметници на сите времиња ќе настапи во петок, на 28-ми јули! 
Папа SVEN VÄTH кој денес е на апсолутниот врв по повеќе од 35 години на сцената, ќе настапи на Green Beach Festival во сабота, на 29-ти јули и тоа 10 години по неговиот последен настап во Македонија. 

Facebook линк

Цени:

Еднодневен билет: 650 денари

Дводневен билет: 1200 денари

ВИП еднодневен билет: 1200 денари

ВИП дводневен билет: 2000 денари

Продажни места

Покрај регуларната мрежа на МкТикетс, билети има и на следните места:

Скопје:

 • Кафе Бар Љубов
 • Синдикат
 • Цреша Бар
 • Vinyl/Винил
 • Радио Бар
 • Кафе Круг – Аеродром

Охрид

 • Lounge Bar Objectif
 • Кафе Бар Liquid
 • Bistro Corner
 • Loco Trike

Струга

 • Мезе Бар Кингстон
 • Кафе Бар Калапалак

Велес

 • Драма Кафе
 • Da Vinci’s Pub

Битола

 • Кафе бар Радост
 • Бар Чаршија

Гевгелија

 • Моно Кафе

Куманово

 • Кафе Бар Агора

Гостивар

 • Кафе Бар Baby Blue

VIP Пакети

4 ВИП билети + 12 x Heineken + барска маса = 4000 денари

4 ВИП билети + Smirnoff + Tikves Couvee + барска маса = 6 000 денари

4 ВИП билети + Johnnie Walker + Tikves Couvee + барска маса = 6 000 денари

4 ВИП билети + J&B + Tikves Couvee + барска маса = 6 000 денари

Резервации: 076  488 311

Купи Билет Онлајн 28.07.2017

Купи Билет Онлајн 29.07.2017

Купи Билет Онлајн (Дводневен Билет 28-29.07.2017)

Купи Билет Онлајн 28.07.2017 VIP

Купи Билет Онлајн 29.07.2017 VIP

Купи Билет Онлајн VIP Дводневен билет 28-29.07.2017