Loading Events
  • This event has passed.
мај 10 @ 9:00 pm - 11:30 pm
400ден
Guns N`Roses Real Tribute band at Станица 26
Најголемиот Guns N` Roses real tribute европски проект доаѓа во Скопје. Бендот есоздаден во 2004 година, од тогаш работи концертни турнеи на многу места во светот (Индија, Бразил, Тунис) и насекаде низ Европа. Алекс, вокалот на бендот, препознатлив е по истата боја на вокалот како Axl Rose на почетоците.
Настанот ќе се одржи на 10-ти мај во клубот Станица 26 во Скопје.
Promo Video:
Влезните билети се пуштени во претпродажба и се во ограничен број, а публиката може да ги набави преку продажната мрежа на MkTickets по цена од 400мк

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online