Loading Events
јули 4, 2019 - јули 7, 2019
3580ден

Exit Festival Фестивалски билет (4 дена) Подарок цена

Exit Festival еднодневен билет – Parter – (04.07.2019 ) Четврток

Exit Festival Еднодневен билет – Fan Pit – (04.07.2019 ) Четврток

Exit Festival Еднодневен билет – VIP GOLD – (04.07.2019 ) Четврток

Exit Festival Билет за камп

• Влезниците за Exit Festival се валидни само за државјани на Република Македонија.
• Влезницата ( PDF ваучер ), задолжително треба да биде испечатена во А4 формат при замена за фестивалска нараквица.
• Влезниците кои не се испечатени ќе се сметаат за неважечки !
• При замена на влезницата ( PDF ваучер ), задолжително е потребно да се приложи документ за лична идентификација.
• Замената на влезницата ( PDF ваучер ), за фестивалска нараквици, ќе биде извршена на заменските места на EXIT Festival.
• Фестивалската нараквица овозможува влез на Exit Festival еднаш дневно во текот на фестивалот.
• Оштетената фестивалска нараквица ќе се смета за невалидна !
• Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
• Локалната туристичка такса ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.
• Сите информации во врска со замената на билетите, ќе бидат објавени 7 дена пред почетокот на фестивалот преку www.exitfest.org

Еxit Festival –  Еднодневен билет

Овој билет ви овозможува еднократен влез на првиот ден од фестивалот – 4-ти Јули.

Влезовите ќе бидат отворени од 19:00 до 03:00 часот.

Отпечатете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

Exit Festival – Камп Билет

Вашиот камп билет ( PDF Ваучер ), ќе биде заменет за камп нараквица.
Камп нараквицата претставува влез во камп зоната на фестивалот.
Локалната туристичка такса ( 1.1 ЕUR дневно ), не е вклучена во цената на камп билетот и се наплаќа директно на рецепцијата при влезот од кампот.