Loading Events
јули 6 - јули 9
3580ден

*Почнува продажбата на EXIT влезниците!*

*На првите купувачи од 7-ми декември им следува голема заштеда!*
До следниот EXIT фестивал и големата прослава на 50 години од славното
„Лето на љубовта 1967“ остануваат уште осум месеци, а интересот за
влезниците е дури двојно поголем од претходните години! Веднаш по
завршувањето на овогодишното фестивалско издание, во рок од само пет дена,
за првите влезници се пријавија дури 20.000 фанови од над 60 земји во
светот. Сите пријавени во тој период веќе ги набавија своите билети, и тоа
порано од било кога претходно. *Во среда на 7-ми декември*, точно на
пладне, почнува и глобалната продажба на влезниците за *EXIT Summer of Love
2017*! Многу ограничен број на влезници ќе биде достапни по првата,
промотивна цена од 3.580 денари, што претставува *заштеда од дури 60%* во
однос на полната цена. Од 7-ми декември почнува и продажбата на влезниците
за фестивалскиот камп на брегот на Дунав по цена од 1.630 денари.

Влезниците во Македонија се достапни во Југотон (Скопје, ГТЦ, 1 кат).