Loading Events
  • This event has passed.
јули 12 - јули 15
3.850 мкд

Фестивалската треска почнува со EXIT Freedom! На Петроварадинска тврдина од 12ти до 15ти јули доаѓаат: David Guetta, Migosi, Ziggy Marley, Richie Hawtin, Adam Beyer, Alice Merton, Amelie Lens, Dog Eat Dog, Ben Clock и многу други!

Влезниците во Македонија ќе се продаваат во ЈУГОТОН (Скопје, ГТЦ, 1 кат).

Повеќе за EXIT на www.exitfest.org