Loading Events
  • This event has passed.
август 12, 2017 @ 8:30 pm
400ден

Вечер на македонски виолинисти

Црква Св.Софија

12.08.2017

20:30

Вечер на македонски виолинисти
Kлимент Тодороски, виолина
Дино Имери, пијано
Kостадин Богданоски, виолина
Mарија  Ѓошевска, пијано

Купи Билет Онлајн