Loading Events
мај 29 - јуни 2
990 ден

ЕНТЕРФЕСТ- МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ ВО МАКЕДОНИЈА

Музиката е моќно средство за поврзување на луѓе. Таа ги премостува јазичните и културните поделби. Музичкиот екосистем генерира богати социјални, културни и економски придобивки.

Ни претставува огромна чест и задоволство да Ви го презентираме Ентер Фест.

Она што досега се случуваше далеку од центарот на Скопје и Македонија  сега ќе може да се доживее во срцето на главниот град, петдневен музички спектакл за кој долго ќе се се раскажува. На фестивалот учество ќе земат над 50 изведувачи од земјата и странство. Во рамки на фестивалот ќе се организира и семеен ден со слободен влез со посебна програма, анимација и забава наменета за сите дечиња.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online