Loading Events
  • This event has passed.
ноември 2, 2017 @ 8:00 pm
200ден

Дами и Господа
Blla Blla Blla…  Ви го најавува промотивниот концерт на албумот “Brum për Medioferr” на 2-ри Ноември во Скопје. Во чекори ќе ви ги откриваме деталите за концертот . Сега за сега 2 Ноември-МКЦ-Скопје

 

Zonja dhe zoterinj
Blla Blla Blla… jua paralajmeron koncertin promovues të albumit “Brum për Medioferr”, më 2 nëntor në Shkup.
Hap pas hapi do t’jua shpalosim detajet për koncertin. Tash për tash 2 nentor, Qendra Kulturore Rinore Shkup.

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online