Loading Events
  • This event has passed.
јули 15, 2017 @ 7:30 pm
400ден

Црква Св.Софија

15.07.2017

19:30

Дуња Симиќ, сопран,
Босна и Херцеговина

Снежана Поповиќ Вулета, пијано,
Босна и Херцеговина

 

Предворје на црква Св.Софија

15.07.2017

21:00

Театарска претстава

„Жабa“ од Дубравко Михановиќ

Режија: Елмир Јукиќ

Во продукција на Камерни Театар 55, Босна и Херцеговина

Купи Билет Онлајн (Блок Билет за двата настани)

Купи Билет Онлајн (Дуња Симиќ)

Купи Билет Онлајн (Тетарска претстава Жабa)