Loading Events
  • This event has passed.
ноември 17, 2017 @ 11:00 pm
200ден

CINEDAYS & DESONANZ

Наша голема чест и задоволство е да го најавиме настапот во Скопје на легендарниот електронски волшебник – Drew McDowall, култна фигура во историјата на електронската музика и човекот кој како композитор и продуцент е одговорен за голем дел од психоакустичната магија на Coil, Psychic TV, Current 93, Throbbing Gristle и како човекот зад други проекти од бранот на рана индустриска, електронска и ритуална музика во текот на културната револуција започната од Genesis P-Orridge, John Balance, David Tibet и нивните соработници.

23:00 // 17.ноември.2017 // МКЦ Скопје

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online