Loading Events
  • This event has passed.
ноември 9, 2017 @ 8:00 pm - 10:00 pm
300ден

Кореограф: Виктор Јаременко (Украина)
Асскореограф: Тања Вујисиќ Тодоровска
Сценограф: Андреј Злобин (Украина)
Костимограф: Гана Ипатиева (Украина)

Купи Билет Онлајн