Loading Events
  • This event has passed.
декември 7, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
700ден

Еден од најреномираните музички автори во регионот, ДАРКО РУНДЕК се враќа на ТАКСИРАТ со самостоен концерт за прослава на 20-годишнината од неговиот соло првенец „Апокалипсо“. Големиот јубилеј, ДАРКО РУНДЕК ќе го прослави со македонската публика претставувајќи го продукциски заокружениот аудио-визуелнен проект „APOCALYPSO NOW“ од истоимената турнеја со лимитиран број ексклузивни настапи во регионот! Во перформансот оплеменет со проекции, светлосни ефекти и посебна режија, Рундек го придружуваат седум одбрани музичари, со кои албумот „Апокалипсо“ го разоткрива на сцената во уникатен аудио-визуелен настан, претставувајќи ја сета интимност, убавина и раскош на неговата музика и поетика.

? Повеќе инфо: http://bit.ly/2h5huKk

Влезниците во ограничен број, ќе бидат пуштени во продажба од понеделник (06.11.2017)! Најповолната цена од 500 денари е ограничена само за првите 300 билети, а по нивното распродавање, вториот и третиот подеднаков контингент влезници ќе бидат достапни по цена од 600 и 700 денари.

Купи Билет Онлајн