Loading Events
јули 14 - јули 16
600ден

РАН КОРМОРАН АКЦИЈА ЗА НАЈПОВОЛНИТЕ Д ФЕСТИВАЛ ВЛЕЗНИЦИ

 

Со секогаш квалитетна програма, повеќе музички бини, фестивалски камп и изобилие од настани во дополнителна програма типична за големите фестивали ширум светот, а единствена по својот концепт кај нас, Д Фестивал својата уникатност ја потврдува и со двете номинации за најдобар фестивал во Европа, како втор фестивал од Македонија кој било кога се нашол во трката за најпрестижните фестивалски признанија. Последното издание на Д Фестивал го одбележаа одличните настапи на дури повеќе од 50 извонреди музички уметници од светската, регионалната и домашната сцена, како и рекордниот број на посетители кои воедно беа и најголемиот дел од туристичките посетители кои ја одбележаа летната сезона во Дојран.

АРХАНГЕЛ, Rudimental DJ, Roni Size, Djaikovski, Koop Oscar Orchestra, Ali Farka Touré Band, TERAKAFT (official FB page), Sinister Official, S.A.R.S., String Forces, Egorythmia, Da Dzaka Nakot, Projekt Rakija и над 50 други артисти те очекуваат на Д Фестивал 2017! 📣🙌

Продажни места:

Скопје: Југотон Рекордс, Тобако 2, Тобако (Југодрво), Универзална Сала, Винил (Vinyl), Цреша Бар, Кафе Круг (ТЦ Бисер), Кафе Бар Љубов, Синдикат, Кафе Браво, Вело Кафе, ТА Атлантик Турс, МКЦ

Велес: Драма кафе, Да Винчи Паб

Тетово: Тобако Монако (ул. Илинденска бр.176)

Гостивар: Тобако Вона Пет (веднаш до судската зграда)

Кичево: ТА Меридијан (Булевар Ослободување)

Струга: Мезе Бар Кингстон, Кафе бар Калапалак

Охрид: ТА Глобус Травел, Lounge Bar Corner, Objectif Bar

Битола: ТА Ана Турс, Бар Чаршија, Кафе Бар Радост

Прилеп: ТА Бран, Take Five, Сандо

Штип: Coffee Lab

Струмица: ТА Скала Травел, Кафе Бар Концепт, ТА Атлантис

Дојран: Сендвичара Џина, Гунац Компани, Стар Дојран (Позади Општина Дојран, под Јаворите)

Гевгелија: Моно Кафе

Кочани: ТА Либеро Травел, Комисион Шишко

Куманово: ТА Мерион Травел, Кафе Агора

 

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online