Loading Events
  • This event has passed.
февруари 13 @ 8:00 pm - 10:00 pm
200ден

Режија: Синиша Евтимов
Сценографија: Илина Ангеловска
Улоги: Сашо Тасевски, Рубенс Муратовски, Игор Стојчевски, Филип Трајковиќ,
Инспициент: Гоце Бојчев
Суфлер: Жаклина Цветковска
Осветител: Митко Ризов
Тонмајстор: Чедомир Младеновски

 

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online