Loading Events
  • This event has passed.
ноември 13, 2017 @ 10:30 pm - ноември 14, 2017 @ 1:30 pm
350ден

Празнуваме со !!! (ChkChkChk).
Ослободување на Скопје, 13.ноември, МКЦ Скопје.
Бендот кој ја преоплни улицата пред МКЦ во рамки на Здраво Млади 4, ChkChkChk повторно во Скопје (на нивно барање!).
Овој пат, во рамки на Cinedays, на 13 ноември, со целовечерен, самостоен концерт во Дансинг Сала – 25 мај во МКЦ.
Билети во продажба преку МК тикетс и на Билетарница МКЦ по цена од 350 денари до 01.11. После тоа цена на билет ќе чини 500 денари, на ден на концерт билет ќе чини 600 денари.
БИЛЕТИТЕ СЕ ВО СТРОГО ОГРАНИЧЕН БРОЈ.
CINEDAYS 2017!!!

Купи Билет Онлајн