Loading Events
  • This event has passed.
февруари 15 @ 8:00 pm - 10:00 pm
200ден

Автор: Дејан Дуковски
Режија: Сашо Миленковски
Музика: Венко Серафимов
Улоги: Лазе Манасковски, Ванчо Иван Петрушевски, Гоце Тодоровски, Ѓокица Лукаревски, Јовица Михајловски, Александра Павлова, Игор Стојчевски, Виолета Шапковска, Сашо Тасевски, Благој Чоревски, Златко Митрески, Рубенс Муратовски, Филип Трајковиќ, Соња Стамболџиоска,
КГ: Благица Димитровска, Емилија Мицевска, Александар Степанулески, Димитрије Доксевски, Јана Стојановска, Симон Мансковски

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online