Loading Events
  • This event has passed.
март 19 @ 8:00 pm - 10:00 pm
300ден

БРАКОТ Е БРАК

„Бракот е брак“ во режија на Теа Беговска, а работена според “Просидба” од Чехов. Бракот е брак опфаќа цел еден процес на правење претстава, проблематики на режисерот, актерите, театарот и како тоа изгледа една изведба на претстава во која работите тргнуваат наопаку.… Во претставата играат Роберт Ристов како режисерот, Столе Мицов во улога на актерот /Иван Васиљевич Ломов, актерката /Наталија Степанова – Ева Скендеровска, во улогата на директор, Ердоан Максут, „суфлерката” е Миа Кантарџиева, а улогата а музичарот ја има Енес Беговски, кој е и автор на музиката во претставата.

Купи Билет Онлајн