Loading Events
  • This event has passed.
мај 12, 2017 @ 9:00 pm
300ден

BONGZILLA (САД)
Ултимативно риф возвишување, мочуришни BLACK SABBATH. Прилика да се сведочи на дум изведба од врвен калибар.

https://bongzilla.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Bongzilla/

САДО ЗОРА (Скопје)
Некрозни состојби артикулирани преку примитивен, суров дум метал. Моментално на Европска турнеја со COME TO GRIEF.

SHOCK TROOPERS (Скопје/Кочани)
Брутален метализиран хардкор, ништо помалце!

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online