Loading Events
  • This event has passed.
јуни 9 @ 8:00 pm
400ден

Terrorvoid Promotions во соработка со Здраво Млади, ви ги претставуваат BOLZER! Еден од најуникатните бендови моментално на светската метал сцена. За комплетен холокауст на вашите сетила ке се погрижат Садо Зора и Shock Troopers!
Морбиден дум метал и вртлог појавен од темни облаци.
Карта 400 ден во претпродажба, 600 ден на денот на концертот!!!
Not for the faint of heart!!

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online