Loading Events
  • This event has passed.
август 19, 2017 @ 8:30 pm
300ден

Концерт Блерим Груби и Марија Вршкова

Црква Св.Софија

19.08.2017

20:30

Блерим Груби, виола, Македонија
Марија Вршкова пијано, Македонија

Купи Билет Онлајн