Loading Events
  • This event has passed.
јуни 30, 2017 @ 8:00 pm - јули 1, 2017 @ 5:00 am
700ден

Win Music Freedom со огромно задоволство ви го најавува првиот голем летен настан за оваа година. На 30 јуни на Средно Водно – местото каде ги доживеавме Solomun и Pan-Pot ни доаѓаат:

Better Lost Than Stupid
Nicole Moudaber
Dennis Cruz

local support:
DJ Nikifor

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online