Loading Events
февруари 22, 2019 @ 9:00 pm - февруари 23, 2019 @ 11:30 pm
300 ден

После 2 годишна концертна апстиненција во Скопје!!!!

BERNAYS PROPAGANDA свират:
XAXAXA, My Tear21 vek = 21 век и Vasko Atanasoski Васко Атанасоски33 песни за 150 минути+ Balkan Veliki Балкан Велики DJ сет !!! 

ИСКРЕНО, концертите на 22 и 23 февруари ќе бидат наши последни на подолго време, ако не и последни кои некогаш ќе ги отсвириме!!! Едноставно, немаме повеќе сила да го работиме ова на високото ниво кое самите го наметнавме а и изморени сме од 13 годишната борба со културната мафија и слугите на големиот капитал. Иако дадовме се од себе да не се случи ова, едноставно го признаваме поразот и силата ја чуваме за нашите последни настапи!!!

22.02.2019

23.02.2019