Loading Events
  • This event has passed.
август 10, 2017 @ 8:30 pm
400ден

Бенџамин Пијано Трио

Црква Св.Софија

10.08.2017

20:30

Бенџамин Пијано Трио
Eмир Имеров, виолина, Германија
Aлександер Кагановски-виолончело, Швајцарија
Ваг Папиан, пијано, Израел

Купи Билет Онлајн