Loading Events
  • This event has passed.
октомври 29, 2017 @ 9:00 pm
250ден

BATTLEME претставува: ’CULT PSYCHOTICA’

CULT PSYCHOTICA не е култ.
CULT PSYCHOTICA не е танц.
CULT PSYCHOTICA не е дрога.
CULT PSYCHOTICA не е движење.
CULT PSYCHOTICA не е плоча.
CULT PSYCHOTICA е глас.

Battleme восхитено го најавуваат својот нов албум, Cult Psychotica, кој ќе биде издаден на 6 октомври под етикетата на издавачката куќа El Camino Media и ќе одржи концерт на 29 октомври во МКЦ Скопје, во организација на концертната агенција “Rock Svirke” со почеток во 21:00.

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online