Loading Events
  • This event has passed.
октомври 24, 2017 @ 8:00 pm - 11:00 pm
300ден

Кореограф: Ицик Галили (Израел)
Асистент кореограф: Елизабет Гибиат (Холандија)
Сценограф: Јанко Ван Берневелд (Холандија)
Костимограф: Наташа Лансен (Холандија)
– Агонија на срцето (Ицик Галили)
– Софа (Ицик Галили)
– Лудница (Песна над песните – Сташа Зуровац)

Купи Билет Онлајн