Loading Events
  • This event has passed.
јули 28, 2017 @ 8:30 pm
700ден

Aрмониа Атенеа, барокен оркестар

Црква Св.Софија

28.07.2017

20:30

Aрмониа Атенеа, барокен оркестар, Грција
Диригент: Џорџ Петроу, Грција
Солисти: Реј Ченез, контратенор, САД
Mаргарити Мурсини, сопран, Грција …

Купи Билет Онлајн