Loading Events
  • This event has passed.
јули 20, 2017 @ 9:00 pm
300ден

Театарската претстава „Ана Комнена“

Предворје на црква Св.Софија

20.07.2017

21:00

Театарска претстава „Ана Комнена“ од Сашо Димоски
во режија на Ненад Витанов и Васил Зафирчев,
во продукција на Јордан Хаџи Константинов Џинот Н.Т Велес, Р. Македонија

Купи Билет Онлајн