Loading Events
  • This event has passed.
август 14, 2017 @ 8:30 pm
400ден

Aлександер Рамм, виолончело, Русија Ана Одинцова, пијано, Русија

Црква Св.Софија

14.08.2017

20:30

Aлександер Рамм, виолончело, Русија

Ана Одинцова, пијано, Русија

Купи Билет Онлајн