Loading Events
  • This event has passed.
август 13, 2017 @ 9:00 pm
400ден

Театарска претстава ,,Јами Дистрикт-најстарата нација на светот,,

Антички Театар

13.08.2017

21:00

Милена  Богавац.
Режија:  Кокан Младеновиќ,
во изведба на: Тиватски Центар за култура,
Битев Театар-Белград, Тинк танк студио-Нови Сад и Фестивалот Маск-Сегедин

Купи Билет Онлајн