Loading Events
  • This event has passed.
мај 19 @ 8:00 pm
500ден

46. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ
Џакомо Пучини
ТУРАНДОТ
19.5.2108 / 20.00

Диригент:
Режисер, Сценограф, Костимограф: Џанкарло дел Монако (Италија)
Светло мајстор: Волфганг фон Цубек (Австрија)
Концерт мајстор: Јане Бакевски
Асс. хор-мајстор: Јасмина Ѓорѓеска, Ѓурѓица Дашиќ
Асс. режисер: Љупка Јакимовска, Трајко Јордановски
Асс. диригент : Катерина Стојковска
Корепетитори: Елена Сиљаноска, Јанинка Невчева, Андреја Наунов

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online