Loading Events
  • This event has passed.
мај 12 @ 8:00 pm
500ден

Тоска
Џакомо Пучини
Oпера во три чина

Диригент: Симон Кречич (Словенија)
Режисер: Огњан Драганов (Бугарија)
Сценограф: Зоран Николовски
Костимограф: Марија Пупучевска
Асс.Диригент: Катерина Стојковска
Асс. Режисер: Трајко Јордановски
Концерт мајстор: Јане Бакевски
Асс. хор мајстор : Ѓурѓица Дашиќ, Јасмина Ѓорѓеска
Корепетитор: Елена Сиљановска, Јанинка Невчева, Андреја Наунов
Испициент: Љупчо Полизов, Драган Костадиновиќ, Марко Павлевски
Суфлер: Светлана Георгиева, Павлина Здравкова, Невена Георгиева

Улоги:

Хорот и оскетарот на МОБ

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online