Loading Events
  • This event has passed.
јуни 20 @ 8:00 pm
250ден

Затоа што многу од нас знаат какво е чувството кога ќе го свртиш својот образ кон пораз!

Овој пат, нашиот танц се бори против секоја крената рака, секоја пцовка, секоја навреда.
Вистински приказни, вткаени во аудиовизуелен перформанс со цел да ја разбудат свеста и да охрабрат промена!

Бевме, видовме, доживеавме, почувствувавме..
Не сме единствени..
Не сте ни вие!

А сепак, сите се бориме во..
ТИШИНА!

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online