Loading Events
  • This event has passed.
ноември 24, 2017 @ 8:00 pm
300ден

24 Ноември 2017

СРЕЌЕН ТИ РОДЕНДЕН!

(Роденденски концерт на Македонската филхармонија)

Диригент: Борјан Цанев

Солист: Љубиша Кировски- виолина

  1. Голдмарк: Концерт за виолина и оркестар бр. 1 оп. 28 a-moll

П. Шахов: Прелудиум за оркестар бр. 2

Џ. Гершвин: Американец во Париз

Купи Билет Онлајн