Loading Events
  • This event has passed.
октомври 18, 2017 @ 8:00 pm
150ден

НАЦИОНАЛЕН ТЕАТАР ,, ИВАН ВАЗОВ “ – СОФИЈА, БУГАРИЈА

Соланж и Клер се две слугинки кои создаваат елаборирани садомазохистички ритуали во отсуство на нивната газдарица (Мадам). Фокусот на нивната актерска игра е убиството на Мадам и тие се менуваат прикажувајќи ги обете страни на поделбата на моќта. Нивниот одмерен ритам и посветеноста на деталите се гаранција дека тие никогаш не ќе успеат да ги актуелизираат нивните фантазии свечено „убивајќи“ја Мадам во ритуалниот расплет.

Купи Билет Онлајн