Loading Events
  • This event has passed.
јануари 24 @ 8:00 pm
200ден

Автор: Ерик Богосјан
Режија: Ристе Алексовски

 

Повеќе информации и фотографии за претставата тука.

Купи Билет Онлајн

Buy Ticket Online