Loading Events
ноември 15 @ 8:00 pm
300ден - 400ден

Купи Билет Онлајн

Buy Tickets Online

Огранизатор на настанот: Македонска Филхармонија

Диригент: Борјан Цанев

Солист: Џозеф Алези – тромбон (САД)

Програма:

Љ. Бранѓолица: „Адаџо“

А. Томази: Концерт за тромбон и оркестар

И. Стравински: „Петрушка“